KeepClean

Oferim servicii de curățenie pentru birouri și spații comerciale.

Compania de curățenie Keep Clean oferă o gamă completă de servicii de curățenie pentru birouri și alte spații comerciale. Oferim servicii precum curățenie după renovare, curățenie generală și curățenie de întreținere. Apreciem timpul dumneavoastră și al nostru.
"Întâi adu-ți camera în ordine, apoi ocupă-te de restul lumii." - Jeff Jordan
Nu vom vorbi despre cât de importantă este curățenia într-un birou, depozit sau spațiu de producție. Vom vorbi despre noi. Suntem o companie de curățenie care utilizează toate tehnologiile moderne pentru a comunica cu clienții noștri. Depunem mult efort pentru ca colaborarea noastră să fie cât mai confortabilă pentru ambele părți. Fiecare decide singur dacă să angajeze un nou angajat sau să folosească serviciile unei companii de curățenie. Dar este binecunoscut faptul că doar curățenia profesională vă poate garanta prezența unui angajat pe teren. Vă scutește de munca rutinei de a achiziționa substanțe chimice și așa mai departe.
Serviciile noastre:

Curățenie periodică

Curățenie pentru birouri și alte spații în baza unui contract, de la o dată pe săptămână până la curățenie zilnică. Condiții flexibile pentru furnizarea serviciilor. Costul este calculat individual în fiecare caz și depinde de suprafață, program și nevoile dumneavoastră.

Curățenie generală

Este vorba despre o curățenie de tip general, care de obicei se efectuează o dată la 6 luni. Include o curățenie detaliată a tuturor zonelor deschise și închise din biroul dvs. (mobilier, pereți despărțitori, ferestrele din interior și, pe cât posibil, din exterior). Costul acestei curățenii începe de la 35 de lei pe metru pătrat.

Curățenie după renovare

Include toate opțiunile unei curățenii generale, cu unele modificări. Suprafețele sunt dezinfectate cu aspiratoare puternice, începând de la podea și terminând cu tavanul (dacă este accesibil). Se spală ferestrele standard, radiatoarele, mobilierul etc. Costul acestei curățenii începe de la 40 de lei pe metru pătrat.

Curățarea chimică a mobilierului și mochetei

De asemenea, puteți comanda la noi curățarea chimică a mobilierului moale de birou și a mochetei. Costul este, de asemenea, calculat individual și depinde de tipul și gradul de murdărie a suprafeței. De asemenea, costul poate fi influențat de timpul în care se efectuează aceste lucrări (seară și noapte).

Întrebări frecvente

Prețul curățeniei depinde de următoarele componente:
Suprafața obiectului
Tipul serviciului pe care l-ați comandat
Cerințele dvs. individuale

De ce Keep Clean?

Siguranta

Toți executorii au trecut de verificarea efectuată de serviciul nostru de securitate.

Constanta

Fixăm lucratorul
permanent

Calitate

Selectăm foarte atent și antrenăm lucratorii

Serviciu comod

Încercăm să facem totul pentru pentru comfortul Dvs.
Ce spun clienții noștri in Google?
Aflati costul curateniei
Contactați-ne acum și obține-ti o reducere de 20% la curățenie generala
1
300
Made on
Tilda