KeepClean

Bine ați venit în lumea curățeniei cu Express Cleaning de la Keep Clean!

Am adăugat acest serviciu special pentru dumneavoastră, deoarece am înțeles că nu toți clienții noștri au nevoie de o curățenie generală.

🌟 Serviciu Nou: Expres Cleaning

Compania noastră are grijă de fiecare client. Am adăugat acest serviciu special pentru dumneavoastră. Curățarea Expres se remarcă prin prețul accesibil și timpul scurt de executare a lucrărilor. Încredințați-ne pentru ca locuința dumneavoastră să strălucească mereu de curățenie și prospețime.

✨ De ce Expres?

- Cost redus: Curățenie eficientă la un preț avantajos.
- Flexibilitate: Curățenia este efectuată de una sau două persoane în decurs de 2-3 ore, cu utilizarea echipamentului dvs.
- Comandă instantanee: Posibilitatea de a comanda curățenia în aceeași zi, făcându-ne maxim de convenabili pentru dumneavoastră.
- Comandă online: Utilizați widget-ul nostru comod pentru a face o comandă online instant, economisindu-vă timp. (Calendarul se află în partea dreaptă)

Pentru cine se potrivește noul serviciu?

Curățenia Express este potrivită pentru murdărie ușoară în apartament. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de o curățenie profundă cu curățarea zonelor greu accesibile, vă recomandăm să comandați Curățenia Generală de la noi. Suntem pregătiți să vă oferim servicii de înaltă calitate, conform cu nevoile dumneavoastră!

Întrebările frecvente:

În partea de jos a paginii, în dreapta, se află widget-ul nostru pentru comenzi online (calendarul). Care sunt avantajele utilizării acestuia:
1. Veți vedea prețurile.
2. Veți vedea disponibilitatea noastră și puteți alege prima dată și ora potrivită pentru curățenie.
3. Este foarte comod. După ce plasați o comandă prin widget, în cazul în care sunteți un client nou, un operator vă va suna pentru a clarifica detaliile și a confirma comanda. Dacă sunteți un client fidel, nu va exista un apel. Echipa noastră va veni pur și simplu la dumneavoastră în data și ora stabilită.
Blog
Oferim si alte servicii de curatenie
Apreciem timpul dvs. și monitorizăm calitatea

Ce spun clienții noștri in Google?

Aflati costul curateniei
Contactați-ne acum
1
300
Contacte:
0790 222 77
info@keepclean.md
Made on
Tilda