KeepClean

Curățenie după reparație a apartamentelor in Chișinău începând de la 2500 lei.

Keep Clean oferă servicii profesionale de curățenie după renovare, pentru a face ca locuința dumneavoastră să strălucească de curățenie. Echipa noastră de curățenie va elimina praful de construcție, stropii de vopsea și alte urme ale renovării din spațiul dumneavoastră. Încredințați-ne pentru o curățenie impecabilă după finalizarea lucrărilor de renovare.

Curățenie după reparație

După renovare, casa dvs. merită o curățenie impecabilă. Keep Clean oferă servicii profesionale de curățenie, eliminând praful de construcție și resturile materialelor, astfel încât să vă puteți bucura de prospețime și confort în spațiul dvs. renovat.

Curățenie în apartamente după renovare

După finalizarea renovării unui apartament, este extrem de important să ne asigurăm de curățenia impecabilă a acestuia. Echipa noastră de curățenie profesionistă îndepărtează cu atenție reziduurile de construcție, praful și murdăria rămase în urma lucrărilor, astfel încât spațiul dvs. să fie complet pregătit pentru ocupare. Noi adoptăm o abordare cuprinzătoare a curățeniei, asigurându-ne că apartamentul va străluci de curățenie și prospețime după finalizarea tuturor activităților de renovare.

Curățenia caselor după constructor

Curățenia caselor după renovare necesită de obicei o abordare mai detaliată și complexă din cauza dimensiunii și numărului lor de încăperi. Aceasta implică curățarea unei suprafețe mai mari, a zonelor mai extinse și, eventual, existența mai multor etaje și a spațiilor comune suplimentare. De asemenea, casele au adesea o varietate mai mare de suprafețe, cum ar fi garajele și alte facilități, care necesită atenție și curățenie suplimentară.

Curățenia bucătăriei, băii și toaletei

Curățenia bucătăriei, a băii și a toaletei după renovare necesită adesea o atenție specială la detalii. Aceste spații sunt adesea expuse prafului de la construcție, resturilor de materiale și murdăriei. După renovare, ele necesită o curățenie atentă: spălarea pereților, a podelelor, îndepărtarea prafului de pe suprafețe și curățarea echipamentelor sanitare. Poate fi necesară, de asemenea, curățarea aragazului, chiuvetei, căzii, toaletei și a altor suprafețe de urmele materialelor de construcție.

întrebările frecvente

În partea de jos a paginii, în dreapta, se află widget-ul nostru pentru comenzi online (calendarul). Care sunt avantajele utilizării acestuia:
1. Veți vedea prețurile.
2. Veți vedea disponibilitatea noastră și puteți alege prima dată și ora potrivită pentru curățenie.
3. Este foarte comod. După ce plasați o comandă prin widget, în cazul în care sunteți un client nou, un operator vă va suna pentru a clarifica detaliile și a confirma comanda. Dacă sunteți un client fidel, nu va exista un apel. Echipa noastră va veni pur și simplu la dumneavoastră în data și ora stabilită.

De ce Keep Clean?

Siguranta

Lucrăm în măști, verificăm t performanțele

Constanta

Fixăm lucratorul
permanent

Calitate

Selectăm foarte atent și antrenăm lucratorii

Serviciu comod

Încercăm să facem totul pentru pentru comfortul Dvs.
Oferim si servicii de curatenie
Apreciem timpul dvs. și monitorizăm calitatea

Cum lucrăm

Cererea
Lasă o solicitare pe site și primești o reducere de 20% la curatenie generală
Calcul
Managerul nostru vă va contacta și va discuta toate detaliile și curățeniei viitoare
Curățenia
In orice moment convenabil pentru Dvs, specialiștii vor veni si vor îndeplini curățenia
Plata
Se efectuează, după ce sunteți sigur că totul s-a îndeplinit în funcție de dorințele Dvs

Ce spun clienții noștri in Google?

Aflati costul curateniei
Contactați-ne acum și obține-ti o reducere de 20% la curățenie generala
1
300
Made on
Tilda