KeepClean

Curățenie complexă în case din Chișinău, începând de la 2300 lei.

Vă rugăm să comandați o curățenie complexă pentru apartamentul sau casa Dvs. la un preț redus. Este potrivit pentru o casă cu un grad mediu de murdărie

Curățenie complexă

Încredințați-vă profesioniștilor curățeniei din Chișinău pentru ca locuința dumneavoastră să strălucească mereu de curățenie și ordine. Facem viața mai ușoară preluând grija curățeniei, iar dumneavoastră vă puteți bucura de o curățenie impecabilă cu ajutorul Keep Clean.

Curățenie complexă în case

Curățenia complexă în case înseamnă nu doar curățenie, dar și crearea unei atmosfere impecabile de confort și intimitate. Echipa noastră de profesioniști din Chișinău se specializează în menținerea curățeniei perfecte în casa dumneavoastră. Acoperim fiecare încăpere, de la zona de relaxare la bucătărie, oferind o curățenie riguroasă, care conferă apartamentului dumneavoastră o strălucire aparte. Încredințați-vă nouă pentru ca locuința dumneavoastră să strălucească mereu de prospețime și curățenie datorită serviciului nostru complet de curățenie.

Curățenie completă a caselor

Specializându-ne în curățenia caselor, abordăm cu atenție fiecare detaliu: de la living-uri spațioase la zone multifuncționale. Experiența noastră ne permite să curățăm eficient case de orice complexitate, menținându-le curate și ordonate. Încredințați-ne grija pentru casa dumneavoastră și ea va străluci întotdeauna de curățenie datorită abordării noastre profesionale în curățenie.

Curățenie completă în bucătărie, baie și toaletă

Înțelegem că bucătăria, baia și toaleta necesită atenție și curățenie specială pentru o viață confortabilă. Curățenia noastră expertă vă va oferi suprafețe impecabil curate, prospețime și igienă în aceste încăperi, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de confortul casei dumneavoastră.

Întrebări frecvente

În partea de jos a paginii, în dreapta, se află widget-ul nostru pentru comenzi online (calendarul). Care sunt avantajele utilizării acestuia:
1. Veți vedea prețurile.
2. Veți vedea disponibilitatea noastră și puteți alege prima dată și ora potrivită pentru curățenie.
3. Este foarte comod. După ce plasați o comandă prin widget, în cazul în care sunteți un client nou, un operator vă va suna pentru a clarifica detaliile și a confirma comanda. Dacă sunteți un client fidel, nu va exista un apel. Echipa noastră va veni pur și simplu la dumneavoastră în data și ora stabilită.

De ce Keep Clean?

Siguranta

Toți executorii au trecut de verificarea efectuată de serviciul nostru de securitate.

Constanta

Fixăm lucratorul
permanent

Calitate

Selectăm foarte atent și antrenăm lucratorii

Serviciu comod

Încercăm să facem totul pentru pentru comfortul Dvs.

Oferim si alte servicii de curatenie

Apreciem timpul dvs. și monitorizăm calitatea

Cum lucrăm

Cererea
Lasă o solicitare pe site și primești o reducere de 20% la curatenie generală
Calcul
Managerul nostru vă va contacta și va discuta toate detaliile și curățeniei viitoare
Curățenia
In orice moment convenabil pentru Dvs, specialiștii vor veni si vor îndeplini curățenia
Plata
Se efectuează, după ce sunteți sigur că totul s-a îndeplinit în funcție de dorințele Dvs
Recenzii: Curățenia complexă de la Keep Clean pe Google!
Aflati costul curateniei
Contactați-ne acum și obține-ti o reducere de 20% la curățenie generala
1
300
Made on
Tilda