Blog compania de curatenia Keep Clean

Cum să lupți împotriva prafului în casă?

Praful ne urmărește peste tot: pe străzi, în locurile publice, acasă. Singura modalitate de a evita acest lucru este să facem curățenie umedă zilnic. Cu toate acestea, chiar și după trecerea cu cârpa, praful se așează din nou pe mese, pervazuri, rafturi, de parcă ar fi instantaneu. Lupta cu acest fapt este necesară, mai ales din punct de vedere al sănătății, și nu doar pentru menținerea curățeniei în casă.
Îndepărtarea prafului de pe suprafețele netede și podea este ușor de realizat cu ajutorul curățeniei umede. Totuși, mobilierul moale, perdelele și cuverturile necesită o abordare mai atentă, deoarece pot deveni adăposturi pentru acarienii de praf, care provoacă alergii și probleme respiratorii.
Principalul dezavantaj al multor aspiratoare constă în capacitatea lor de a muta praful în aer, fără a-l elimina complet. Prin urmare, se recomandă utilizarea metodelor tradiționale, cum ar fi curățenia umedă zilnică a suprafețelor și podelei, mai ales în locurile unde se află mobilierul moale și covoarele.
Curățenia generală, efectuată cel puțin o dată pe lună, include curățarea acelor locuri care nu ne atrag atenția zilnic, cum ar fi dulapurile, rafturile, crăpăturile din radiatoarele de încălzire. O sarcină deosebit de dificilă este curățarea perdelelor și draperiilor, care atrag praful ca un magnet.
Dacă realizarea acestor sarcini provoacă dificultăți, merită să apelați la ajutorul companiilor profesionale de curățenie. Specialiștii lor pot face treaba în câteva ore, eliberându-vă de necesitatea de a petrece o zi întreagă. După munca lor, praful va apărea mai rar în casa dvs. Este, de asemenea, important să scăpați de lucrurile inutile care acumulează praf, iar plămânii dvs. vă vor mulțumi pentru asta.
Made on
Tilda