Blog compania de curatenia Keep Clean

Curățenia după renovare sau cum să nu irosiți forțele și nervii degeaba?

Cercetările arată că fiecare al doilea om efectuează renovări la mutarea într-o locuință nouă, iar fiecare al treilea face modificări în design în decurs de 5-7 ani. În majoritatea cazurilor, aceștia apelează la profesioniști, dar există și cei care preferă să facă totul singuri.
Renovarea este minunată, dar după ea rămâne de obicei mult gunoi și murdărie, ceea ce necesită eforturi și timp suplimentar pentru curățenie. De aceea, serviciul de curățenie după renovare este atât de solicitat.
Acest serviciu este oferit de companiile de curățenie care se specializează în curățarea spațiilor. Include îndepărtarea prafului și murdăriei de pe suprafețe, spălarea ferestrelor, ușilor, pereților, instalațiilor sanitare și pardoselilor. La comandarea acestui serviciu, se pot specifica lucrări suplimentare, dacă sunt necesare.
Compania "Keep Clean" oferă servicii de curățenie de peste 5 ani. Lucrăm doar cu personal de curățenie experimentat, echipat cu echipamente și materiale necesare. Dacă aveți nevoie de curățenie după renovare în Chișinău, nu ezitați să ne sunați la numărul +37379022277. Garantăm că spațiul dumneavoastră va fi impecabil curat.
Made on
Tilda