Blog compania de curatenia Keep Clean

Curățare cu generatorul de aburi sau cum să omori microbii?

Compania de curățenie Keep Clean oferă o gamă variată de servicii: de la întreținerea podelelor și a ferestrelor din plastic, până la curățarea chimică a mobilierului tapițat. Dintre toate serviciile, cea mai modernă și ecologică este curățarea cu aburi, care se realizează cu ajutorul generatorului de aburi.
Principiul de funcționare al aparatului de curățat cu aburi este foarte simplu: în rezervorul special se toarnă apă, care, prin încălzire, se transformă în abur. Acest abur îndepărtează murdăria de pe diverse suprafețe și curăță mobilierul și perdelele de praf.
Capacitățile aparatului de curățat cu aburi Specialiștii noștri pot efectua o curățenie generală a apartamentului rapid și eficient cu ajutorul aparatului de curățat cu aburi. Iată lista sarcinilor care sunt ușor de rezolvat cu ajutorul acestuia:
  • Curățarea aparatelor de bucătărie
  • Îndepărtarea prafului și murdăriei de pe mobilier și perdele
  • Curățarea băilor și a plăcilor de faianță
  • Curățarea podelelor, plintelor, ușilor și mânerelor ușilor
  • Curățarea oglinzilor și ferestrelor din plastic
Curățarea cu aburi este potrivită pentru aproape toate suprafețele, cu excepția celor care nu tolerează umezeala.
Avantajele curățării cu aburi Curățarea cu aburi are numeroase avantaje. În primul rând, dezinfectează: temperatura ridicată a aburului omoară bacteriile, microbii, acarienii și mucegaiul. În al doilea rând, lipsa produselor chimice o face sigură pentru persoanele alergice și copiii mici. În plus, aburul umidifică aerul, ceea ce este benefic pentru încăperile cu umiditate scăzută. Aparatul de curățat cu aburi pătrunde, de asemenea, în cele mai greu accesibile locuri și fante înguste.
Suntem siguri că, după ce veți comanda o curățenie generală cu aparatul de curățat cu aburi, veți dori să repetați această experiență, deoarece această metodă de curățare nu are dezavantaje.
Curățare cu aburi în Chișinău de la compania Keep Clean Pentru a comanda o curățenie de la compania de curățenie Keep Clean, puteți lăsa o cerere pe site-ul nostru sau contactați operatorul la telefonul 079022277.
Made on
Tilda