Blog compania de curatenia Keep Clean

Cele mai murdare locuri din casă

Uneori pare că oamenii de știință moderni se plictisesc și încep să studieze diverse aspecte pentru a-și omorî timpul. De exemplu, microbiologii au decis să studieze numărul de microbi de pe obiectele de uz zilnic, identificând cele mai murdare locuri din casă. Deși acest lucru poate părea o activitate ciudată, rezultatele acestor studii pot fi surprinzătoare și utile. Aceste concluzii pot schimba abordarea dvs. în ceea ce privește curățenia generală a apartamentului.
Există o opinie răspândită că toaleta este cel mai contaminat loc din casă. Cu toate acestea, oamenii de știință au infirmat acest lucru, susținând că pe scaunul de toaletă se găsesc în medie de 7 ori mai puține bacterii decât pe o placă de tăiat obișnuită din bucătărie. Acest lucru înseamnă că utilizarea detergentelor puternice pentru toaletă poate fi excesivă și ar trebui să acordați mai multă atenție igienei bucătăriei.
Trebuie acordată o atenție deosebită curățării mașinilor de spălat vase și a mașinilor de spălat rufe. Este dificil să le demontați și să le curățați de resturile de murdărie și de detergenți fără ajutorul specialiștilor în reparații.
Multe suprafețe, cum ar fi pereții interiori ai dulapurilor, mânerele ușilor și coșurile de gunoi, reprezintă focare de bacterii și necesită curățare regulată pentru a preveni răspândirea infecțiilor.
Perdeaua de duș este, de asemenea, predispusă la murdărie, așa că este mai bine să alegeți variante lavabile și să le schimbați periodic. Bureții de vase trebuie, de asemenea, schimbați mai des, preferabil o dată pe săptămână. Receptoarele telefonice și plăcile de tăiat trebuie șterse după fiecare utilizare, mai ales dacă au fost folosite de mai multe persoane.
Aceste obiecte reprezintă principalele surse de contaminare într-o casă obișnuită. Prin urmare, este important să acordați atenție nu doar toaletei, ci și altor obiecte de uz casnic. Pentru a facilita acest proces, puteți apela la o companie de curățenie profesională care va efectua o curățenie complexă și va readuce strălucirea apartamentului dvs.
Made on
Tilda