Blog compania de curatenia Keep Clean

Cum să eliminați petele de pe mobilier?

Deseori ne confruntăm cu diverse pete și murdărie pe haine, mobilier, țesături și alte suprafețe. Totuși, nu toată lumea știe cum să elimine corect aceste probleme. În acest articol vom povesti despre cum să eliminați corect petele de pe mobilier și cum să redați obiectelor preferate din interior aspectul inițial.
În primul rând, trebuie să abordați problema calm și fără grabă, deoarece panica doar va prelungi timpul în care pata rămâne pe suprafață. Gândiți-vă dacă puteți elimina pata singuri sau dacă este necesar să apelați la curățătorie chimică. Adesea suntem siguri că ne vom descurca singuri, dar asta poate agrava situația. Mai jos sunt prezentate două liste: una cu petele care pot fi eliminate singuri și alta cu petele care este mai bine să fie lăsate în seama profesioniștilor.
LISTE
Dacă ați decis că este necesară curățarea chimică, apelați la o companie de curățenie de încredere. Dacă credeți că vă descurcați singuri și sunteți gata să riscați, iată câteva sfaturi:
  • Murdăria uscată poate fi îndepărtată cu aspiratorul pentru a evita petele și uzura suprafeței. Murdăria uscată rămasă poate fi răzuită cu grijă cu o spatulă sau cu partea din spate a unui cuțit.
  • Petele proaspete de lichid vărsat acoperiți-le cu un șervețel de hârtie sau țesătură pentru a elimina excesul de umiditate.
  • Petele de origine necunoscută încercați să le îndepărtați cu un solvent neutru, cum ar fi apa. Faceți un test: tamponați pata cu o cârpă albă. Dacă cârpa se colorează, continuați să clătiți pata cu apă; dacă nu – folosiți un agent de îndepărtare a petelor.
Dacă niciunul dintre metode nu a ajutat, apelați la specialiști pentru o curățare chimică de calitate și rapidă la domiciliu. Serviciul include curățarea mobilierului (canapele, saltele, fotolii, scaune), a textilelor de pe ferestre.
Pentru servicii de curățenie în Chișinău, apelați la compania "Keep Clean". Specialiștii noștri folosesc produse și echipamente profesionale de curățare, au o vastă experiență și pot face față oricărei murdării. Garantăm păstrarea lucrurilor dvs. Sunați la numărul 079022277 pentru consultanță sau pentru a comanda servicii.
Made on
Tilda