Blog compania de curatenia Keep Clean

Cu ce diferă curățarea băii de curățarea cabinei de duș?

Curățenia generală a apartamentului include întotdeauna și curățarea băii. Aceasta nu implică doar schimbarea prosoapelor și spălarea podelei, ci și curățarea cabinei de duș sau a băii, în funcție de preferințe. Îngrijirea acestor două tipuri de instalații sanitare are propriile lor particularități.
Curățarea băii:
Curățarea unei băi obișnuite nu prezintă de obicei multe probleme, cu excepția cazului în care există pete de rugină de la robinetele care picură. De obicei, este suficient să folosiți un agent de curățare fin abraziv săptămânal pentru a menține cada curată. Este important să evitați produsele care conțin acizi pentru a nu deteriora emailul.
Curățarea cabinei de duș:
Curățarea cabinei de duș este mai complicată din cauza utilizării diferitelor materiale în fabricarea ei. Un detergent universal nu este potrivit aici - va trebui să alegeți produse pentru metal, plastic, ceramică și sticlă. Acest lucru poate dura mult timp, iar curățenia apartamentului poate deveni o sarcină dificilă.
Curățătorii știu cum să mențină cabina de duș curată pentru o perioadă îndelungată. Se recomandă clătirea spumei de săpun imediat după duș și ștergerea pereților cu un burete de microfibră pentru a evita petele. În cazul în care suprafețele sunt puternic murdare, se recomandă utilizarea unei bureți pentru îndepărtarea depunerilor.
Îngrijirea regulată a cabinei de duș necesită timp și efort. Dacă doriți să curățați rapid și eficient baia, puteți folosi serviciile companiei noastre de curățenie.
Made on
Tilda