Blog compania de curatenia Keep Clean

Cum să curățați cuptorul de grăsime?

După ce ai terminat gătitul în cuptor, deseori ai dorința să te relaxezi și să nu îți pierzi timpul cu curățenia. Totuși, nu vrei să lași cuptorul murdar, pentru a nu strica impresia bucătăriei. De aceea, este important să îl cureți regulat de mirosuri și murdărie după gătit.
Curățarea cuptorului nu este o sarcină atât de dificilă pe cât pare, dacă urmezi anumite reguli. Este important să iei în considerare materialul din care este făcut cuptorul și să folosești produse de curățare corespunzătoare. Dacă este necesar, poți folosi sare de bucătărie, care elimină eficient mirosurile și urmele de mâncare arsă.
Trebuie să ții cont că pentru curățarea părții interioare a cuptorului nu ar trebui să folosești perii metalice, pentru a evita zgârieturile pe suprafață. În schimb, poți folosi tăvițe speciale din metal. Pentru murdăria mai rezistentă se recomandă utilizarea unei soluții de acid clorhidric.
Dacă curățenia bucătăriei ți se pare incomodă, poți apela la serviciile companiei noastre de curățenie. Oferim servicii suplimentare de curățenie a bucătăriei, inclusiv curățarea părții interioare a cuptorului. Ne ocupăm de treaba rapid, eficient și la un preț rezonabil.
Made on
Tilda